Ilmoittautuminen


Saariselkä MTB Stages

Ilmoittautuminen vuoden 2024 Saariselkä MTB Stagesille aukeaa 1.10.2023.Ohjeita ilmoittautumiseen

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voit maksaa Visa/Mastercard korttimaksuilla sekä ePassin, Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaeduilla.

DUO-sarjoihin ilmoittaudutaan joukkueittain niin, että jompi kumpi DUO:n jäsenistä (joukkueen johtaja) luo järjestelmässä joukkueen ja maksaa osallistumismaksun. Joukkueen johtaja saa ilmoittautumisen yhdessä koodin, jolla molemmat joukkueen jäsenet ilmoittautuvat joukkueeseen.

Ilmoittautumispalvelu on auki 18.8.2024 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla tai kisakansliassa. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kisapäivän aamuun asti. Suosittelemme jälki-ilmoittautumaan sähköpostilla, jolloin kisakansliassa asioiminen tapahtuu nopeammin. Ilmoittautumistiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mail@outdoorexpert.fi.


Maksu kisakansliassa onnistuu pankki- ja luottokorteilla sekä käteisellä.

Mitä eroa sarjoilla on?

Elite, sport ja DUO sarjat ajavat samat matkat, joiden yhteispituus on noin 180km. Kilpaillaksesi rahapalkinnoista, sinun pitää osallistua elite-sarjaan. Sport-sarja jaetaan ikäluokkiin 30v, 40v, 50v, 60v ja 70v. Jos jossain sarjassa on vähemmän kuin 3 osallistujaa, pidätämme oikeuden yhdistellä sarjoja.

Juniorit 12v ja 15v sekä seikkailusarja ajavat kaikkina päivinä lyhyet etapit, jolloin etappikisan kokonaismatka on noin 55km.

Juniorit 18v ajavat samat etapit kuin elite-sarjat.

eAdventure ja eSport sarjat ajavat samat etapit kuin elite-sarja. eAdveture on nimensä mukaisesti seikkailusarja sähköpyörille. Sarja ei siis ole kisasarja, eikä siinä näin ollen ole ajanottoa eikä osallistujille jaeta palkintoja.

eSport on sähköpyörien kisasarja. Saariselkä MTB Stagesilla käytettävien sähköavusteisten pyörien tulee olla tieliikennelain mukaisesti polkupyöriksi luokiteltavia maastopyöriä. Suurin sallittu teho on 250W ja avustuksen on kytkeydyttävä pois 25km/h nopeudessa. Sähköpyörille järjestetään kisan aikana tarkastuksia ja sääntöjen rikkomisesta seuraa hylkäys kisasta.

eAdventure ja eSport lähtevät omassa lähdössään.

Hinnat sisältävät:

 • osallistuminen
 • osallistumisnumero
 • huolto reitin varrella ja maalissa jokaisella etapilla
 • ruokailun jokaisen etapin jälkeen Santa's Hotel Tunturissa
 • osallistujalahja
 • Bioracerin valmistama laadukas Saariselkä MTB ajopaita*

* Ajopaidat sisältyvät ainoastaan 31.5.2024 mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin. Tämän jälkeen paitoja ei ole enää mahdollista saada.Saariselkä MTB single stages

Saariselkä MTB:ssä on mahdollista osallistua vain yhteen tai kahteen etappiin. Jos ajat yhden tai kaksi etappia, pääset päivätuloksiin, mutta et etappikisan kokonaistuloksiin.

Yksittäisten etappien osallistujat ajavat automaattisesti joko harraste, seikkailu tai juniorisarjoissa. Yksittäisellä etapilla ei ole mahdollista osallistua elite-sarjaan.

Hinnat ja sarjat

Löydät tiedot tapahtuman sarjoista ja hinnoista ilmoittautumispalvelussa.

Jälki-ilmoittautuminen

Ilmoittautumispalvelu on auki 18.8.2024 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla tai kisakansliaan.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kisapäivän aamuun asti. Suosittelemme jälki-ilmoittautumaan sähköpostilla, jolloin kisakansliassa asioiminen tapahtuu nopeammin. Ilmoittautumistiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mail@outdoorexpert.fi.

Jälki-ilmoittautumisen mMaksu kisakansliassa onnistuu pankki- ja luottokorteilla sekä käteisellä.

Hinnat sisältävät:

 • osallistuminen
 • osallistumisnumero
 • huolto reitin varrella ja maalissa
 • ruokailun Santa's Hotel Tunturissa
 • osallistujalahja

Yksittäisten etappien osallistumismaksuun ei sisälly Saariselkä MTB ajopaitaa, mutta yksittäisille etapeille osallistuvat voivat tilata paidan ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 50€, kun ilmoittautuvat ennen 31.5.2024!

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voit maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksulla ja Visa/Mastercard luottokorttimaksuilla ja Smartun, ePassi, Edenred ja Eazybreak liikuntaeduilla.


Saariselkä MTB - KIDS´RACE

Leikkimielinen Saariselkä MTB Kids´race ajetaan kisakeskuksen välittömässä läheisyydessä 25.8. iltapäivällä. Tapahtumaan pystyy osallistumaan ilman aiempaa "maastopyöräilykokemusta". Koko kisareitti on näköetäisyydellä lähtö/maalialueelta. Kaikki osallistujat palkitaan!

Sarjat:

 • T/P 4v
 • T/P 6v
 • T/P 8v
 • T/P10v

Osallistumismaksu: 5€

KIDS´Racen ilmoittautuminen alkaa kisatoimistossa puolta tuntia ennen tapahtumaa!


Ilmoittautumisen peruminen

Sairastapauksissa osanotto-oikeus on mahdollista siirtää lääkärintodistuksella seuraavaan vuoteen. Muissa kuin sairastapauksissa osanotto-oikeuden voi siirtää seuraavaan vuoteen 50€ siirtomaksulla. Osanotto-oikeuden voi kuluitta siirtää toiselle henkilölle.

Siirrot pitää kaikissa tapauksissa tehdä viimeistään 48h ennen tapahtuman alkua!

Jos olet siirtänyt osallistumisoikeutesi 2023 vuodelta tai sinulla on lahjakortti tapahtumaan, sinun pitää ilmoittautua ennen 31.5.2024.